Skip links

Content marketing plan

Læg en contentstrategi og før den ud i livet.

Få en overskuelig content marketing plan med fokus på SEO!
Content er godt, men godt content er bedre! Lad os hjælpe din virksomhed med at få udarbejdet det gode indhold, så jeres produkter eller services kommer først i rækken, når de efterspørges. 

Content er mange ting: Tekster til din hjemmeside, produktbeskrivelser, blog-indlæg, whitepapers, kundecases, video og en hel del mere. Kunsten er at producere relevant, målrettet og konsistent indhold, så indsatserne maksimeres og den røde tråd i kommunikationen bevares.

Uanset hvor du er i processen hen imod bedre tekster og content, kan det betale sig at få en content marketingplan med målrettet indhold. Vi kan  hjælpe dig med at udarbejde din contentplan og dit indhold eller måske blot komme igang med at få produceret det content, som du har planlagt, men som tager tid og kræver ekstra ressourcer.

Vi tager udgangspunkt i dine eksisterende brugerdata og udarbejder en overskuelig og målrettet content marketingplan. Linierne bliver lagt for et år og indholds-aktiviteterne planlægges i detaljer for 1-2 måneder af gangen. Planen ruller løbende, så der hele tiden er styr på strategi, tema og timing.

Uanset hvilken type indhold, du ønsker udarbejdet – produktbeskrivelser, blogindlæg, nyhedsbreve eller noget helt fjerde – skal det afspejle din virksomhed, skille sig ud fra konkurrenterne og øge resultaterne.

Vi skriver tekster til mange forskellige typer virksomheder og sætter os godt ind i markedet og produkterne, før vi skriver første test tekst.

Få en content marketingplan med målrettet indhold – så øger du din ranking på søgemaskinerne.

Vi kan hjælpe dig med:
  • Contentanalysen
  • Contentplanen
  • Contentproduktionen

Vi kan sørge for, at du kommer i mål med alt dit content, så du kan opnå de ønskede resultater for din virksomhed: flere loyale brugere, flere leads, minimering af drop-outs eller andet.

Hos Kon-text får du altid:
  • Fast pris per opgave – ingen overraskelser.
  • Hurtig levering.
  • Høj kvalitet.
  • Vi tænker bredt og udfordrer dig på hele content paletten.
  • Samme kontaktperson hver gang.

Lad os kigge på dine
content muligheder!

Kontakt os her