Skip links

Kundeudtalelser

TEKSTER TIL HJEMMESIDE

ADmire Aps er en IT-udbyder med fokus på “optimal it”. Det skal kort sagt forståes sådan, at de leverer alt it-udstyr inklusive software indenfor de nyeste teknologier. De rådgiver om smarte it-løsninger, de installerer, servicerer og finansierer ved leasing, hvis det er et krav. De har fingeren på pulsen og hjælper deres kunder  med at tænke så lidt på it, som muligt, så fokus bliver på kernevirksomheden.

“Kon-Text udførte al tekstarbejdet til vores nye hjemmeside, inklusive kategori-, produkt- og servicesider. Sidenhen fulgte blog-indlæg, kundecases og pressepitch. Samarbejdet fungerede upåklageligt. Deadlines blev overholdt, tone-of-voice ramte plet og vi blev også udfordret på nogle af vores tekniske termer. Jeg vil til enhver tid anbefale Kon-Text”.

Morten Norup
Morten Norup
Director, Sales & Marketing, ADmire ApS

KOMMUNIKATIONSPLAN OG TEKSTER TIL HJEMMESIDE

StayOnline A/S  består af flere walk-in butikker, der reparerer kommunikationsudstyr. De kan ydermere bryste sig af at være det eneste certificerede autoriserede Apple værksted i Danmark. Det er vigtigere end du tror, når dit Apple produkt skal repareres.

“Vi havde netop etableret vores første butik og var godt igang med at udvikle vores hjemmeside, men kom til kort, da kommunikationsstrategien skulle lægges fast. Kon-Text hjalp os med at finde vores fokus og udarbejdede vores budskabs-plan. Hernæst skrev de teksterne til hjemmesiden, så der blev skabt en rød tråd. Kon-Text udviste stort overblik og indsigt og hjalp os godt på vej videre i vores ekspansion.”

Jens Due
Jens Due
Adm. Direktør, StayOnline A/S

TEKSTER TIL HJEMMESIDE

HKL Entreprise A/S er et entreprenørfirma, som tilbyder hovedentrepriser til den offentlige og private sektor. Firmaet er etableret af 4 fagfolk med hver deres håndværksmæssige ekspertise. Fokus er: Professionelle byggeforløb, det gode håndværk, rettidig omhu og kunden i centrum. 

“Kon-Text hjalp os med at skrive alt indholdet til vores nye hjemmeside. De fandt hurtigt ind til den stil vi ønskede os. Vi kan varmt anbefale Kon-Text.”

Per Rasmussen
Per Rasmussen
Entreprise Direktør, HKL Entreprise A/S